ACS-tilbehør

ACS-antikollisionssystem giver din Landroid evnen til at undgå forhindringer

ACS-tilbehør gør det muligt for Landroid at registrere forhindringer såsom træer og møbler og styre i overensstemmelse hermed for at undgå dem. Den giver „øjne” til din Landroid.

Her er en video, der viser, hvordan det fungerer:

Hvordan det fungerer

Landroid bruger ultralydssensorer, som til bilindustrien, til at registrere hindringer og undgå dem. ACS registrerer genstande, der er højere end 20 cm og tykkere end 20 mm.

Vær opmærksom på, at ACS deaktiveres, når:

- Landroid kører tilbage til ladestationen på afgrænsningskablet

- Landroid møder afgrænsningskablet, ACS deaktiveres i 5 sekunder

- det regner (da store dråber kan genkendes som forhindringer)

- der er kraftig dug om morgenen

- robotten løftes

- sensorerne er beskidte (husk at rengøre dem regelmæssigt).

Vær også opmærksom på, at ACS ikke er kompatibel med ultralydsenheder såsom kæledyrsafvisere - de udsender ultralyde, der forstyrrer sensorerne.

Sådan opsættes det

Installation af ACS-tilbehøret er ligetil. Landroid genkender automatisk det nye modul og opfører sig i overensstemmelse hermed - ingen manuelle indstillinger er nødvendige. Når ACS-modulet er korrekt installeret, vises det både på appens startskærm og på Landroids display.

Her er videovejledninger om, hvordan du installerer det korrekt på din Landroid:

Landroid S:

Landroid M:

Landroid L: