Hvordan placeres ladestationen korrekt?

Ladestationens placering er afgørende for korrekt funktion af Landroid. Her er alle de oplysninger, der skal følges

Ladestationen er, hvor din Landroid kører hen for at få sit batteri genopladet. Det er også parkeringspladsen, hvor den hviler imellem en klippesession og den næste.

Generelle krav

De generelle krav, du skal tage i betragtning, når du planlægger at placere ladestationen, er:

• inden for rækkevidde af stikkontakt (10 m). Sørg for, at adapteren og stikkontakten altid holdes i et tørt område.
  • i skygge
  • lige strækning ved indgangen; lige strækning ved udgangen, hvis nødvendigt, (afhængigt af modeller)
  • ingen vandingssprinklere i nærheden
  • flad jord. Hvis ladestationen er korrekt placeret, vil Landroid kontaktstifter, når først Landroid sidder der, være midt i ladeflapperne på ladestationen. Dette sikrer den bedste kontakt.

Du kan placere ladestationen på din græsplæne eller på en hård overflade såsom en havegang, forudsat at græsplænen og den hårde overflade har den samme højde (ingen trin)

Afhængig af hvilken Landroid-model du har, bedes du se de følgende vejledninger for nogle yderligere krav.

Landroid S, M, L LED-display, LCD-display og LCD-display + drejeknap: WR130E, WR139E, WR140, WR140E, WR141E, WR142E, WR143E, WR147, WR147E, WR147E.1, WR 148E, WR149E, WR150, WR150E, WR153E, WR155E, WR165, WR165E, WR166E, WR167E, WR184E

Specifikke krav:

• 80 cm lige strækning foran ladestationen

på udgangssiden har den brug for mindst 30 cm lige strækning før en venstre drejning (fig. 1).
Hvis drejningen er til højre, er der ikke behov for en lige strækning (fig. 2)

charging base of Landroid S, M, L 19-1
05 charging base of Landroid S, M, L 19-2

Fastgør ladestationen på det valgte sted

• Fastgør basen til jorden ved hjælp af de medfølgende skruer ved brug af den medfølgende unbrakonøgle
Secure the base 19
• Hvis du placerer basen på en hård overflade, skal du fastgøre den med plugs og skruer (medfølger ikke)
Hvis du har brug for at fortsætte med installationen, skal du fortsætte med følgende vejledning Sådan lægges afgrænsningskablet

Landroid M, L 2016/2018: WG754E, WG755E, WG756E, WG757E, WG758E, WG790E.1, WG791E.1, WG792E.1, WG793E.1, WG796E.1, WG797E.1, WG798E, WG799E, WR111MI, WR112MI, WR113MI

Specifikke krav:

• Ladestationen skal placeres med pilen „IN” pegende mod græsplænen.

Old-M_Base_IN-1

• Lad der være en lige strækning på 80 cm på indgangssiden

Base_installation_M

Fastgør ladestationen til det valgte sted

• Fastgør basen til jorden ved hjælp af de medfølgende skruer ved brug af den medfølgende unbrakonøgle
    Base-fixing_old_M-1

• Hvis du placerer basen på en hård overflade, skal du fastgøre den med plugs og skruer (medfølger ikke)

Hvis du har brug for at fortsætte med installationen, skal du fortsætte med følgende vejledning Sådan lægges afgrænsningskablet

Landroid S 2017/2018: WR090S, WR091S, WR092S, WR093S, WR094S, WR095S, WR096S, WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1, WR115MI

Specifikke krav:

• lad der være en lige strækning på 80 cm på indgangssiden
    • lad der være en lige strækning på 30 cm på udgangssiden

charging base of Landroid S, M, L 19-1

Fastgør ladestationen til det valgte sted

• Fastgør basen til jorden ved hjælp af de medfølgende skruer ved brug af den medfølgende unbrakonøgle

Secure the base 19

• Hvis du placerer basen på en hård overflade, skal du fastgøre den med plugs og skruer (medfølger ikke)

Hvis du har brug for at fortsætte med installationen, skal du fortsætte med følgende vejledning Sådan lægges afgrænsningskablet