„Klinge motorfejl”-fejl

Vejledning til, hvordan du løser „Klinge motorfejl”-fejlmeddelelsen

Først skal du nulstille „Klinge motorfejl”-fejlen.

- ved at trykke på knappen „0”, hvis du ejer en af følgende Landroid-modeller: WG757E, WG796E.1, WG797E.1, WG798E, WR111MI, WR112MI, WG799E, WR113MI, WG754E, WG755E, WG756E, WG790E.1, WG791E.1, WG792E.1, WG793E.1, WG758E.

- ved at trykke på knappen „Start” for alle andre Landroid-modeller

Når du har gjort det, skal du slukke for robotten, fjerne batteriet og vende Landroid forsigtigt på hovedet. Vær forsigtig med ikke at røre klingerne med dine hænder og bær handsker til beskyttelse.

Brug derefter en blød børste til at fjerne snavs og afklippet græs fra klingeskiven. Sørg for, at skiven kan rotere frit, og at der ikke er noget, der blokerer for dens bevægelse.

Se videoen

Hvis problemet fortsætter, kan du prøve at øge klippehøjden ved at dreje håndtaget oven på din Landroid.

Dette vil hjælpe, hvis græsset i din græsplæne er særlig tykt eller højt. Det kan ske, hvis dette er første gang, der bliver slået græs efter lang tid, eller hvis robotten har været inaktiv i et par dage på grund af dårligt vejr og græsset er vokset meget.

Hvis du ikke er i stand til at løse det med ovenstående, skal du følge dette link https://account.worxlandroid.com/, gå ind på din profil og åbne en anmodning ved hjælp af formularen.