RadioLink-tilbehør

RadioLink tilbyder konstant onlineforbindelse

Landroids AI bruger ”cloud computing” og er afhængig af en god Wi-Fi-forbindelse til automatisk planlægning og til Over-The-Air-softwareopdateringer.

Almindelige Wi-Fi-netværk dækker typisk kun en brøkdel af hele haven. RadioLink opretter i stedet en radioforbindelse, der strækker sig så langt som 1 km væk fra din Radiolink-gateway. Denne Radiolink-gateway skal forbindes til din internet router.

Se videoen:

Installation

RadioLink kommer i to dele og er plug and play.

Du skal bare tilslutte Radiolink-gateway til din router, det gør ikke noget det ikke er en WiFi router. Installere Radiolink-modulet i din Landroid, og den er klar til at køre. Intet behov for parringsprocesser, indtastning af lange serienumre og Wi-Fi-adgangskoder.

Se installationsvideoen

Landroid S:

Landroid M:

Landroid L: