Sådan forbindes Landroid til Wi-Fi

Vejledning i, hvordan man administrerer Wi-Fi-forbindelse for Landroid

Landroid er en IoT-enhed (Internet of Things).

For at få fuld funktionalitet ud af din Landroid og altid sikre dig, at dens software er opdateret, skal du oprette forbindelse til internettet.
For at forbinde din Landroid skal du bruge navn (SSID) og adgangskode til dit Wi-Fi-netværk og din robots serienummer. På nyere modeller er der en QR-kode på bagsiden af Landroid under dækslet eller på siden af robotten, som du kan scanne med din mobiltelefon. På ældre modeller kan du finde serienummeret på et klistermærke enten på bagsiden af Landroid eller i nærheden af dets tastatur under dækslet.

Download den seneste version af WORX Landroid-appen fra Play Store (hvis du bruger en Android-enhed) eller App Store (hvis du bruger en Apple-enhed). Følg derefter blot instruktionerne i appen.

Sørg for, at:

- Landroid er inden for dækningen af dit Wi-Fi-netværk.

- Både Landroid og din smartphone skal tilsluttes et 2,4 GHz Wi-Fi-netværk. Årsagen til, at Landroid bruger 2,4GHz-båndet, er, at det har en større rækkevidde, og det fungerer bedre gennem forhindringer. De fleste moderne routere bruger både 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvenserne, men du kan midlertidigt deaktivere 5 GHz-netværket på din router under parringsprocessen og aktivere det igen bagefter.

Følgende indstillinger skal være standard på din router. Sørg under alle omstændigheder for, at:

- Wi-Fi-tilstand er indstillet til b/g/n blandet

- Båndbredde er indstillet til 20MHz

- DHCP er aktiveret på din router

- Brug det almindelige netværk og ikke „Gæst”

Vigtigt! Hvis du har en firewall eller en anden form for sikkerhedsfunktion, er du muligvis også nødt til at deaktivere den midlertidigt.

Landroid-modeller WR130E, WR139E, WR140, WR140E, WR141E, WR142E, WR143E, WR147, WR147E, WR147E.1, WR148E, WR149E, WR150, WR150E, WR153E, WR155, WR155E, WR165, WR165E, WR166E, WR167E, WR184E - USB-konfiguration

Hvis du har en Landroid, kan du konfigurere din robot til at oprette forbindelse til internettet med en USB-nøgle. Her er, hvad du skal gøre:

1) Sørg for, at Landroid kører den nyeste firmware. Hvis ikke, så følg instruktionerne Sådan opdateres Landroid-firmware

2) Log ind på http://account.worxlandroid.com og åbn din Landroids side

3) Klik på Configure i feltet „Wi-Fi Configuration”

4) Indtast dit netværksnavn (SSID) og adgangskode, og download .json-filen

5) Overfør .json-filen til et tomt FAT32-formateret USB-drev

6) Mens enheden er tændt, skal du tilslutte USB-drevet

Hvis din Landroid har 7-segment display: Når processen er afsluttet, vil du se „USB”. Fjern USB-drevet.

Hvis din Landroid har et LCD-display: Følg vejledningen på skærmen.

FEJLFINDING

Jeg kan ikke forbinde Landroid til internettet!

Hvis du ikke kan forbinde din Landroid til internettet, skal du først og fremmest dobbelttjekke alle ovenstående instruktioner. Som nævnt tidligere er firewalls en almindelig årsag til, at robotter ikke er i stand til at oprette forbindelse til internettet. Hvis du har en, skal du midlertidigt deaktivere den.

Hvis du kan parre din Landroid med din konto, men du ikke er i stand til at kommunikere med den via appen, skal du kontakte vores Support.

Hvis du stadig ikke er i stand til at gennemføre parringsprocessen, skal du køre denne test for at sikre dig, at der ikke er noget galt med dine netværksindstillinger.Opsæt en anden mobiltelefon som et hotspot. Tilslut derefter din mobiltelefon til det Wi-Fi-netværk, du lige har oprettet. Prøv at parre Landroid gennem dette netværk. Hvis det fungerer, så blokerer dit almindelige Wi-Fi-netværk Landroid fra at oprette forbindelse til serveren, så du bliver nødt til at arbejde på indstillingerne.
Husk, at så snart du slukker for hotspot, mister Landroid forbindelsen til internettet. Denne test er kun et middel til at identificere, hvad der blokerer parringsprocessen.

Landroid er ikke længere tilsluttet internettet!

Først og fremmest skal du sørge for, at intet er ændret i din netværksopsætning. Sørg også for, at Landroid er inden for Wi-Fi-dækning.

Hvis du lige har installeret en ny router, eller du har skiftet internetudbyder, vil din Landroid ikke være i stand til at oprette forbindelse, da den kun kan gemme informationer til ét trådløst netværk. Du skal ændre SSID og adgangskode for den nye router, så de matcher de gamle. Hvis du af en eller anden grund ikke kan eller ikke ønsker det, bliver du nødt til at komme i kontakt med Support.

Hvis du bruger en uofficiel app, software/Alexa/Google Home skal du afinstallere den og afbryde forbindelsen til robotten. Vi understøtter kun den officielle Worx Landroid-app, som du kan downloade fra App Store/Play Store. De fleste tredjepartsapps forstyrre serverindstillingerne, så indtil videre kan vi ikke understøtte dem. Vær opmærksom på, at nogle af disse programmer kan betragtes som ondsindede for vores sikkerhedsforanstaltninger, så det er muligt, at din konto midlertidigt blokeres.