Vintervedligeholdelse af WORX Landroid

Følg disse instruktioner for at sikre, at din Landroid er i perfekt form til den næste klippesæson.

OPBEVAR DIN LANDROID

Rengør din Landroid grundigt. Brug ikke højtryksrensere, rengøringsmidler eller vand generelt. Trykluft, en klud og noget albuefedt er tilstrækkeligt.

Sørg for, at batteriet er fuldt opladet, og sluk derefter for din Landroid.

Opbevar din Landroid indendørs på et tørt sted ved en temperatur over 0 °C.

Hvis du har aktiveret låsefunktionen på din Landroid, er der nogle forholdsregler, du skal tage. Klik her for mere info.

HOLD BATTERIET OPLADET

Batterier aflades meget hurtigere ved kold temperatur. Hvis opladningsniveauet falder til nul, kan batteriet blive beskadiget. Vi anbefaler, at du genoplader batteriet en gang hver anden måned.

Modeller op til 2018 med indbygget batteri

Placér din Landroid i dens ladestation for at oplade batteriet helt, og opbevar derefter Landroid indendørs igen.

2019/2023-modeller udstyret med et aftageligt PowerShare-batteri

Du kan enten placere plæneklipperen på dens ladestation, eller fjerne batteriet og oplade det med en WORX 20V PowerShare-oplader.

HVAD MED LADESTATIONEN?

Din ladestation er i stand til at blive udenfor om vinteren. Hvis temperaturen bliver meget lav i dit område, anbefaler vi, at du tager den indendørs. Frakobl afgrænsningskablets ender, og indpak dem med isolerende tape for at undgå oxidation.