ACS-lisälaite

ACS (Anti-Collision system) -lisälaite antaa Landroidille kyvyn välttää esteitä

ACS-lisälaitteen avulla Landroid havaitsee esteet, kuten puut ja huonekalut, sekä ohjaa Landroidia välttämään niitä. Toiminto antaa ”silmät” Landroidille.

Alta löydät videon, jossa kuvataan kyseistä toimintoa:

Miten se toimii

Landroid käyttää esteiden havaitsemiseen ja välttämiseen autoteollisuuden kehittämiä ultraääniantureita. ACS havaitsee kohteet, jotka ovat yli 20 cm korkeita ja yli 20 mm paksuja.

Muista, että ACS kytkeytyy pois päältä, kun:

- Landroid on palaamassa rajalangalla olevalle latausalustalle

- Landroid kohtaa rajalangan ja palaa takaisin, ACS kytketään pois 5 sekunniksi

- sataa (suuret pisarat saatetaan tunnistaa esteiksi)

- kaste on erityisen voimakasta

- robotti nostetaan

- anturit ovat likaisia (muista puhdistaa ne säännöllisesti).

Lisäksi muista, että ACS ei ole yhteensopiva ultraäänilaitteiden, kuten kissa- tai koirakarkottimien, kanssa – ne käyttävät antureiden toimintaa häiritseviä ultraääniä.

Miten suorittaa asetukset

ACS:n asentaminen on helppoa. Landroid tunnistaa automaattisesti uuden moduulin ja käyttäytyy sen mukaisesti - ei tarvitse tehdä mitään manuaalisia asetuksia. Kun ACS-moduuli on asennettu oikein, se näytetään sekä sovelluksen aloitusnäytöllä että Landroidin näytöllä.

Täällä on video-ohjeistuksia siitä, miten se asennetaan kunnolla Landroidiin:

Landroid S

Landroid M

Landroid L

Artikkelisarja: