Find My Landroid -lisälaite

Find My Landroid -lisälaite seuraa Landroidia, jos se varastetaan ja sen avulla Landroid voi toimia myös ilman puutarhasi Wi-Fi-verkkoa

Onko tonttisi aidaton? Pelkäätkö, että joku saattaa varastaa käyttämäsi Landroidin? Älä hätäile. Find My Landroid -toiminnon avulla voit lukita ruohonleikkurisi etätoiminnolla sekä jäljittää sen sijainnin.

Find my Landroid käyttää GPS:ää ja mobiiliverkkoyhteyttä internet-yhteyden ylläpitoon ja täten et tarvitse Wi-Fi-yhteyttä tai RadioLink-toimintoa, jotta voit hallita ruohonleikkuria sovelluksella.

VAROITUS! Muista, että Find My Landroid -lisälaite käyttää samaa rakoa kuin RadioLink-lisälaite, siten et voi asentaa molempia samaan yksikköön. Jos Wi-Fi-yhteys on huono nurmikolla, Radiolink-lisälaite sopii ehkä sinulle. Muutoin jos sinua huolestuttaa, että robotti saatetaan varastaa, sinun tulisi valita Find My Landroid -lisälaite.

Miten se toimii

Jos Landroid siirretään paikannusrajan ulkopuolelle, asiasta ilmoitetaan sinulle välittömästi älypuhelimella Landroid-sovelluksen kautta. Voit lukita robotin sekä seurata sitä.

Voit asettaa paikannusraja-alueen sovelluksessa.

Find my Landroid on varustettu varaparistolla: vaikka pääakku poistetaan, se pysyy viikon yhdistettynä.

Jos pääakku poistetaan, Find My Landroid siirtyy ”syvään lepotilaan” akun säästämiseksi: se herää kahdeksi minuutiksi joka kymmenen minuutin välein yrittäen yhdistää GPS:ään ja ilmoittaa sen sijaintipaikan. Jos se ei onnistu yhdistämään GPS:ään, se lähettää viestin ilman paikannustietoja. Jonkin ajan kuluttua, akun kestoajan lisäämiseksi, Find My Landroid vähentää viestien määrää, ensin se lähettää yhden viestin joka 30 minuutin kuluttua ja myöhemmin kerran tunnissa.

Jos haluat poistaa Landroidin akun ja varastoida ruohonleikkurin jonnekin paikannusraja-alueen sisälle (esim. autotalli), Find My Landroid jatkaa toimintaansa yhden päivän. Tämän jälkeen se siirtyy ”varastointitilaan” eikä se lähetä enää viestejä.

Prepaid SIM-kortti

Find My Landroid tarjoaa tiedonsiirtoyhteyden sen Multi-IMSI SIM-kortilla, joka toimii useiden eri teleoperaattoreiden kanssa. Sisältyvä SIM-kortti on maksettu ennakkoon kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen se voidaan uusia pienellä vuosimaksulla.

Asentaminen

Ennen Find My Landroidin asentamista, varmista, että Landroidin laiteohjelmisto on päivitetty. Miten Landroid pidetään päivitettynä

Asenna Find My Landroid -lisälaite yksinkertaisesti työntämällä se Landroidissa olevaan rakoon. Mallista riippuen katso seuraavista video-ohjeista lisätietoja.

Landroid S

Landroid M

Landroid L

Huomio: Kiinnitä moduuli toimitetulla peukalointisuojatulla ruuvilla vasta sitten, kun sovellus on vahvistanut, että se toimii kunnolla. Muista, että kiinnittämisen jälkeen ei ole mahdollista irrottaa ruuvia.

Avaa sovellus ja siirry kohtaan ”My Landroid” ja napsauta sitten ”lisää”. Skannaa ruohonleikkurissa oleva QR-koodi ja sitten ota käyttöön Find My Landroid. Sitten skannaa Find My Landroidin QR-koodi sekä jatka asennusta.

Kun Find My Landroid -moduuli on asennettu oikein, se näytetään sekä sovelluksen aloitusnäytöllä että Landroidin näytöllä.

Artikkelisarja: