Miten latausalusta sijoitetaan oikein?

Latausalustan sijoittaminen on ehdottoman tärkeää Landroidin kunnollista toimintaa varten, seuraavassa kaikki tarvittavat tiedot

Latausaseman suunnitelma

Latausasema on paikka, jonne Landroid siirtyy lataamaan sen akun. Se on myös parkkipaikka, jonne se palaa leikkuusessioiden väliaikoina.

Yleiset vaatimukset

Latausalustan sijoituspaikkaa suunniteltaessa on huomioitava seuraavat yleiset vaatimukset:

• verkkovirran toimitusetäisyydellä (10 m). Varmista, että adapteri ja sähköpistorasia ovat alueella, joka pysyy aina kuivana.
  • varjossa
  • suora polku sisääntulossa, suora polku ulostulossa tarvittaessa, riippuu malleista
  • ei kastelulaitteita läheisyydessä
  • tasainen maa. Jos latausalusta on kunnolla sijoitettu, kun Landroid asettuu sinne, ruohonleikkurin kosketinnastat ovat latausalustan nastojen keskellä. Tämä takaa parhaan kosketuksen.

Voit sijoittaa latausaseman nurmikolle tai kovalle pinnalle kuten jalankulkuväylälle, mikäli nurmikon ja kovan pinnan välinen korkeus on sama (ei portaita)

Omistamasi Landroidin mallista riippuen katso seuraavia ohjeistuksia saadaksesi tietoja hieman poikkeavista vaatimuksista.

Landroid S, M, L LED-näyttö, LCD-näyttö, LCD-näyttö + nuppi: WR130E, WR139E, WR140, WR140E, WR141E, WR142E, WR143E, WR147, WR147E, WR147E.1, WR148E, WR149E, WR150, WR150E, WR153E, WR155, WR155E, WR165, WR165E, WR167E, WR184E

Erityisvaatimukset:

• 80 cm suora polku latausalustan edessä
  • ulostulopuolella tarvitaan vähintään 30 cm suora polku ennen vasemmalle kääntymistä (kuva 1).
    Jos käännös on oikealle, ei tarvita polun suoraa osuutta (kuva 2)
    charging base of Landroid S, M, L 19-105 charging base of Landroid S, M, L 19-2

Kiinnitä latausasema valittuun paikkaan

• Kiinnitä alusta maahan käyttäen toimitettuja ruuveja sekä kuusiokoloavainta
    Secure the base 19
  • Jos sijoitat alustan kovalle pinnalle, kiinnitä se tulpparuuvikiinnikkeillä (ei kuulu toimitukseen)

Jos sinun tarvitsee jatkaa asennusta, noudata ohjeita seuraavassa ohjeistuksessa Miten rajalanka tulee laittaa

Landroid M, L 2016/2018: WG754E, WG755E, WG756E, WG757E, WG758E, WG790E.1, WG791E.1, WG792E.1, WG793E.1, WG796E.1, WG797E.1, WG798E, WG799E, WR111MI, WR112MI, WR113MI

Erityisvaatimukset:

• Latausalusta on sijoitettava ”IN”-nuoli nurmikkoa kohti.

Old-M_Base_IN-1
  • 80 cm suora polku latausaseman edessä Base_installation_M

Kiinnitä latausasema valittuun paikkaan

• Kiinnitä alusta maahan toimitetuilla ruuveilla kuusiokoloavainta käyttäen
    Base-fixing_old_M-1
  • Jos sijoitat alustan kovalle pinnalle, kiinnitä se tulpparuuvikiinnikkeillä (ei kuulu toimitukseen)

Jos sinun tarvitsee jatkaa asennusta, noudata ohjeita seuraavassa ohjeistuksessa Miten rajalanka tulee laittaa

Landroid S 2017/2018: WR090S, WR091S, WR092S, WR093S, WR094S, WR095S, WR096S, WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1, WR115MI

Erityisvaatimukset:

• jätä 30 cm suora polku ulostulon puolelle

charging base of Landroid S, M, L 19-1

Kiinnitä latausasema valittuun paikkaan

• Kiinnitä alusta maahan toimitetuilla ruuveilla kuusiokoloavainta käyttäen

Secure the base 19
  • Jos sijoitat alustan kovalle pinnalle, kiinnitä se tulpparuuvikiinnikkeillä (ei kuulu toimitukseen)

Jos sinun tarvitsee jatkaa asennusta, noudata ohjeita seuraavassa ohjeistuksessa Miten rajalanka tulee laittaa

Artikkelisarja:

Landroidin asennussuunnitelma

Miten latausalusta sijoitetaan oikein?

Miten rajalanka tulee laittaa

Miten Landroid yhdistetään Wi-Fi-verkkoon