Miten PIN-koodi vaihdetaan ja nollataan?

PIN-koodin asetusten ohjeistus: miten se vaihdetaan ja nollataan

PIN-koodin mukauttaminen

Lisää Landroidin turvallisuutta muuttamalla oletus-PIN-koodin tilalle oma PIN-koodi.

Valitse haluamasi malli alla olevien joukosta:

Landroid S, M, L LED -näyttö
WR130E, WR139E, WR141E, WR147E, WR184E

• Kytke Landroid päälle ja avaa sen lukitus syöttämällä oletus-PIN-koodi 0000 ja vahvista sitten painamalla OK

• Paina yhdessä molempia nuolinäppäimiä (START ja Home), kunnes näytöllä näkyy PIN 1 ja sen jälkeen vilkkuva 0

• Valitse PIN-koodin numerot nuolinäppäimillä: ↑ siirtyy ylöspäin (1, 2, 3...) ja ↓ siirtyy alaspäin (9, 8, 7…)

• Paina OK vahvistaaksesi jokainen PIN-koodin numero ennen kuin valitset seuraavan numeron PIN-koodiisi.

• Kun neljä numeroa on vahvistettu, näytöllä näkyy PIN 2

• Toista menetelmä syöttääksesi uuden PIN-koodin

• Jos kaksi syötettyä koodia täsmäävät, näytölle tulee näkyviin uusi PIN-koodi

• Jos kaksi syötettyä koodia eivät täsmää, näytölle tulee näkyviin vanha PIN-koodi. Toista menetelmä vaihtaaksesi sen tilalle uusi haluamasi PIN-koodi

Landroid M, L  LCD -näyttö
WR140, WR140E, WR142E, WR143E, WR150, WR153E, WR155, WR155E.

• Kytke Landroid päälle ja avaa sen lukitus syöttämällä oletus-PIN-koodi AAAA

• Paina → (D) -näppäintä

• Valitse lukkokuvake käyttämällä navigointipainikkeita → ja ← sekä paina sitten OK

• Näytölle tulee näkyviin ”Vaihda PIN-koodi”. Käynnistä menetelmä painamalla OK

• Näytölle tulee näkyviin ”Vanha PIN”. Syötä oletus-PIN-koodi AAAA

• Näytölle tulee näkyviin ”Uusi PIN”. Valitse uusi PIN-koodi käyttämällä ABCD-näppäimiä

• Sinua pyydetään toistamaan uusi PIN-koodi

• Jos kaksi syötettyä koodia täsmäävät, näyttö vahvistaa sen

Landroid M, L LCD -näyttö + säädin:
WR147, WR147E.1, WR148E, WR149E, WR165, WR165E, WR167E
• Kytke Landroid päälle ja avaa lukitus syöttämällä oletusarvoinen 0000 PIN-koodi säätimellä

• Vahvista painamalla uudestaan

• Pääset päävalikkoon kiertämällä säädintä myötäpäivään

• Valitse lukituskuvake kiertämällä säädintä myötäpäivään ja vahvista painamalla säädintä

• Näytössä näkyy "Vaihda PIN-koodi". Aloita prosessi painamalla säädintä

• Näytössä näkyy 'Vanha PIN-koodi'. Syötä oletusarvoinen 0000 PIN-koodi

• Näytössä näkyy "Uusi PIN-koodi". Kirjoita uusi PIN-koodi kiertämällä säädintä ja vahvista painamalla

• Sinua pyydetään toistamaan uusi PIN-koodi

• Jos kaksi syötettyä koodia täsmäävät, näyttö vahvistaa sen

Landroid M, L 2015/2018 -mallit:
WG754E, WG755E, WG756E, WG757E, WG758E, WG790E, WG790E.1, WG791E, WG791E.1, WG792E, WG792E.1, WG793E, WG793E.1, WG794E, WG795E, WG795E.1, WG796E, WG796E.1, WG797E, WG797E.1, WG798E, WG799E, WR111MI, WR112MI, WR113MI

• Siirry valikkoon painamalla OK-näppäintä, siirry ”lukituskuvakkeeseen” käyttämällä ↓ alas nuolinäppäintä ja vahvista painamalla OK.

• Näytölle tulee näkyviin ”PIN”. Syötä oletus-PIN-koodi 0000.

• Valitse ”Vaihda PIN-koodi ja paina OK

• Näytölle tulee näkyviin ”Uusi PIN”. Painamalla OK ota käyttöön uusi PIN-koodi: numero vilkkuu. Syötä uusi PIN-koodi ja vahvista painamalla OK.

• Näytölle tulee näkyviin ”Toista uusi PIN. Painamalla OK ota se käyttöön: numero vilkkuu. Vahvista uusi PIN-koodi syöttämällä se uudelleen ja paina sitten OK vahvistaaksesi.

Landroid S 2017/2018 -mallit:
WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1, WR115MI.
Näissä S-malleissa ei ole PIN-koodia.

Tärkeää: kirjoita ylös PIN-koodi ja säilytä se turvallisessa paikassa. Lisäturvaa varten, rekisteröi käyttämäsi Landroid ja tallenna oma PIN-koodi Worxin verkkosivustolle. Säilytämme sitä turvallisesti ja voit aina palauttaa sen verkkosivuston My Landroid -osiosta

Jos haluat myydä Landroidin myöhemmin, muista palauttaa mallista riippuva tehtaan oletus-PIN-koodi - 0000 tai AAAA - ennen sen antamista uudelle omistajalle tai kerro hänelle oma mukautettu PIN-koodisi.

Jos viet Landroidin huoltopalveluun, ilmoita heille oma PIN-koodisi.

Unohditko PIN-koodin?

Muista, että jos hukkaat PIN-koodin, et voi käyttää Landroidia. Jotta Landroid on mahdollisimman turvassa, PIN-koodille ei ole olemassa tavallisten käyttäjien käytössä olevaa nollausjärjestelmää vaan se on vietävä huoltoliikkeeseen.

Jos sinulla on WR130E, WR139E, WR140, WR140E, WR141E, WR142E, WR143E, WR147, WR147E, WR147E.1, WR148E, WR149E, WR150, WR150E, WR153E, WR155, WR155E, WR165, WR165E, WR167E, WR184E-mallit, seuraa linkkiä https://account.worxlandroid.com/ pääse profiiliisi ja avaa pyyntö lomakkeen kautta: asiantuntija ohjaa sinut tehdasasetusten PIN-koodin palautusprosessin läpi.

Jos sinulla muu malli, seuraa linkkiä https://account.worxlandroid.com/ ja siirry profiiliin sekä avaa tukipyyntö käyttäen lomaketta.