Miten poimia lokitiedosto malleista Landroid S, M, ja L LED-näyttö

Ohjeistus lokitiedoston poimintaan - mallit Landroid S, M ja L LED-näyttö

Tämä ohjeistus sopii seuraaville Landroid-malleille: WR130E, WR139E, WR141E, WR147E, WR184E

Varmista aina, että käytät tyhjää, FAT32-alustettua, 2/4/8 Gt:n USB-muistitikkua ja noudata seuraavia ohjeita:

1. Kytke ruohonleikkuri PÄÄLLE
  2. Työnnä USB-muistitikku ruohonleikkurin taakse USB-porttiin - voi kuulla äänimerkin
  3. Kun näet kirjoituksen USB Landroidin näytöllä, poista USB-muistitikku
  4. Ota USB-muistitikku pois ruohonleikkurista
  5. Löydät USB-muistitikusta tiedoston nimeltä LOG_xxxx.htm