Miten tarkastaa Landroidin lanka-anturit?

Ohjeistus lanka-antureiden toiminnan tarkastamiseen eri Landroid-malleissa

Valitse haluamasi malli alla olevien joukosta:

• Landroid M, L 2019/2020 (digitaalinen näyttö): WR140, WR142E, WR143E, WR150, WR153E, WR155E.
    Toimi seuraavasti, jotta tiedät toimivatko käyttämäsi Landroidin anturit kunnolla:
    1. Kytke Landroid päälle.
    2. Siirry diagnostiikkanäytölle painamalla D-näppäintä ja etene valiten ”rataskuvake”. Vahvista painamalla OK.
    3. Käytä B-näppäintä ja selaa luetteloa valiten ”Diagnostic” ja paina sitten OK.
    4. Käytä D-näppäintä ja siirry sivulle 7(10), jotta voit nähdä anturin toimintonäytön. Etuanturien tulisi näkyä joko täysin mustina pisteinä (ulkoreunan langan sisäpuolella) tai tyhjinä valkoisina pisteinä (ulkoreunan langan ulkopuolella) - katso alla olevaa kuvaa.
    Mikäli näin, siirry kappaleeseen ”Testaa anturit”.
    Diagnostica_01
    - Jos jokin anturi näytetään ristisymbolilla, kyseinen anturi on vahingoittunut. Tällöin anturit on vaihdettava. Ota yhteys tukipalveluun.
    - Jos molemmat anturit näytetään ristisymboleilla, ne ovat joko molemmat vahingoittuneet tai rajalangassa ei ehkä ole virtaa. Varmista, että latausalusta on oikein kytketty ja että ledi palaa vihreänä. Jos anturit näytetään edelleen risteinä, tällöin ne on vaihdettava ja sinun on otettava yhteys tukipalveluun.
    Diagnostica_02
  • Landroid M, L 2016/2018: WG757E, WG796E.1, WG797E.1, WG798E, WR111MI, WR112MI, WG799E, WR113MI, WG754E, WG755E, WG756E, WG790E.1, WG791E.1, WG792E.1, WG793E.1, WG758E
    Toimi seuraavasti, jotta tiedät toimivatko käyttämäsi Landroidin anturit kunnolla:
    1. Kytke Landroid päälle.
    2. Siirry diagnostiikkanäytölle painamalla painiketta ”2”. Etuanturien tulisi näkyä joko täysin mustina pisteinä (ulkoreunan langan sisäpuolella) tai tyhjinä valkoisina pisteinä (ulkoreunan langan ulkopuolella) kuten alla olevassa kuvassa.

diagnostica_old_01

Mikäli näin, siirry alla olevaan kappaleeseen ”Testaa anturit”.

Jos yksi tai molemmat anturit näytetään ristisymbolilla, tämä tarkoittaa, että ne ovat vahingoittuneet. Viimeksi mainitussa tapauksessa anturit on vaihdettava.
    diagnostica_old_02

Testaa anturit

On suoritettava lisätesti, jos anturit eivät näytä toimivan kunnolla diagnostiikkanäytöllä. Toimi seuraavasti:
1. Siirry diagnostiikkanäytölle edellä kuvatulla tavalla.
2. Käynnistä manuaalisesti Landroid painamalla ”Start” ja ”Ok”. Sulje luukku.
3. Sitten seuraa Landroidia ja tarkasta näytöllä näkyvät anturit. Jos milloin tahansa yksi tai molemmat anturit näytetään risteinä eikä pisteinä, tämä tarkoittaa, että anturit ovat vahingoittuneet ja ne on vaihdettava. Jos tapahtuu näin, seuraa linkkiä https://account.worxlandroid.com/ ja siirry omaan profiiliin sekä avaa tukipyyntö käyttäen lomaketta.