Tervetuloa Worx Landroid -maailmaan

Ensimmäiset toimet upouuden Landroidin laatikosta purkamisen jälkeen

Tervetuloa toimintaan!

Ennen kaikkea haluamme kiittää sinua, että valitsit Worx Landroidin!

Lisäksi haluamme antaa hieman tietoja uudesta robottiruohonleikkuristasi.

Seuraavassa kuvataan ensimmäiset helpot toimet, jotka sinun on hyvä suorittaa, jotta Landroid huolehtii nurmikostasi ilman ongelmia:

1. Suunnittele asennus huolella. Aseta rajalanka paikalleen ja pidä mielessä, että todennäköisesti joudut myöhemmin muuttamaan sitä, joten ota tämä huomioon. Kunnollisen suunnittelun avulla vältät monta virhettä ja puutetta, joten siihen on hyvä käyttää aikaa.
    Jos haluat lisätietoja kaikesta asennukseen liittyvästä, napsauta tähän.
    Puutarhassa saattaa olla alueita, joita Landroidin ei tule leikata. Tällöin tutustu saarekkeiden muodostukseen täällä.
    Jos puutarha muodostuu erillisistä alueista, sinun on asetettava useita vyöhykkeitä. Katso miten se tehdään täältä.
  2. Yhdistä Landroid Wi-Fi-verkkoon. Tämä on erittäin tärkeää, jotta ruohonleikkuri pidetään päivitettynä ja jotta sitä voidaan ohjata mobiililaitteella. Katso lisätietoja yhteyden muodostamisesta napsauttamalla tähän.
  3. Päivitä laiteohjelmisto! Ohjelmistoa, jolla Landroid toimii, päivitetään jatkuvasti parhaan ja virheettömän suorituskyvyn takaamiseksi. Katso miten tämä tehdään napsauttamalla tähän.
  4. Aika käynnistää Landroidin työskentely. Voit valita kahden erilaisen aikataulun välillä. Jos haluat käyttää automaattista aikataulua, sinun on syötettävä joitain tietoja nurmikostasi kuten sen koko, maaperä ja ruoholajit. Sitten algoritmi käsittelee tiedot ja tuottaa aikataulun, joka on räätälöity sopivaksi juuri sinun nurmikollesi. Sen sijaan, jos haluat päättää enemmän itse, voit luoda aikataulun omatoimisesti. Lisätietoja löytyy täältä.
  5. Ota mukaan juoma ja välipala, istu suosikkituolillesi ja nauti täydellisestä puutarhastasi, kun Landroid tekee raskaan työn puolestasi.
    Oleskelun ohessa voitte tutustua kaikkiin tärkeisiin tietoihhin Worx Landroidin käyttäjäpaneelista. Napsauta tähän.

Vianmääritystä tai satunnaista virhettä varten katso lisätietoja liikkumalla vasemmalla olevassa valikossa.

Jos haluat ladata käsikirjan PDF-muodossa, voit tehdä sen täällä.