WORX LANDROID -TILISI: TARKEMMAT TIEDOT

Joitakin tietoja siitä, miten saat parhaan hyödyn Landroid-tililtäsi

Worx Landroid -tili on paljon enemmän kuin vain ruohonleikkurin rekisteröinti lisätakuuta varten. Se on kuin ohjaustorni, jonka avulla voit päästä robottisi perustoimintoihin.

Siirry osoitteeseen https://account.worxlandroid.com/ ja kirjaudu sisään tunnistetiedoillasi. Jos et ole vielä tehnyt, tämä on oikea hetki rekisteröidä Landroidisi.

Tässä luettelo toimenpiteistä, jotka voit suorittaa käyttäjäpaneelista.

POISTA LAITEPARI

Vasemmassa sarakkeessa, jos haluat poistaa Landroid-laiteparin sovelluksesta, napsauta ”Unpair” (Poista laitepari). Tämä nollaa Landroidin omistajuuden ja jotta voit käyttää ruohonleikkuria uudelleen, sinun on toistettava laiteparin muodostusprosessi (napsauta TÄHÄN ja näet miten).

KÄSIKIRJA

Landroidin käsikirja on ladattavissa PDF-muodossa sivun oikeassa yläkulmassa.

PÄIVITYKSET

Tästä osiosta, sivun oikealla puolella, löydät viimeisimmät laiteohjelmiston päivitykset, yhdessä kunkin version kanssa tehtyjen tärkeimpien muutosten muutoslokin kanssa. Muista aina pitää ruohonleikkurisi päivitettynä. Napsauta TÄHÄN ohjeita varten.

LUKITUKSEN POISTO JA PIN-KOODIN RESETOINTI

Jos otat käyttöön ”Lock” (Lukitus)-toiminnon, ruohonleikkuri lukkiutuu, jos se ei ole yhteydessä Wi-Fiin 72 tuntiin. Katso TÄNNE lisätietoja varten.

Jos tapahtuu näin, sinun on poistettava ruohonleikkurin lukitus käyttämällä erityistä ruohonleikkurille luotua tiedostoa. Jos haluat lisätietoja tämän suorittamisesta, lue TÄÄLTÄ.

Tiedosto LUKITUKSEN POISTO-toiminnon suorittamiseksi voidaan ladata sivun alaosasta.

Jos olet unohtanut PIN-koodin, voit nollata sen oletukseen samalla tiedostolla.

WI-FI-ASETUKSET

Jos kohtaat ongelmia laiteparin muodostuksen aikana, voit yhdistä Landroidin Wi-Fi-verkkoon käyttämällä USB-muistia. Sinun on ladattava tiedosto tilisi sivulta ja noudatettava ohjeita, jotka voit löytää TÄÄLTÄ.

TUKI

Voit ottaa yhteyden tukeen avaamalla lomakkeen ja käyttämällä sivun alaosassa olevaa painiketta. Lomake tuo automaattisesti sarjanumeron ja näin tukitiimi pääsee ensimmäisen tason diagnostiikkaan, jolloin he voivat tarjota nopeasti tarkkoja neuvoja.