RadioLink-optie

De RadioLink-optie biedt constante online connectiviteit

Landroids AI maakt gebruik van cloud computing en is afhankelijk van een goede wifi-verbinding voor automatische planning en voor over-the-air software-updates.

Normale wifi-netwerken in woningen dekken gewoonlijk slechts een deel van de hele tuin —RadioLink daarentegen zorgt voor radioconnectiviteit die tot wel 1 km ver reikt vanaf uw wifi-router, ongeacht of er muren of andere obstakels zijn.

Bekijk de video:

Installatie

RadioLink bestaat uit twee componenten en is plug-and-play.

Verbind nu de zender met uw router, ook al heeft hij geen wifi, plaats de ontvanger op uw Landroid en klaar is hij. Geen gedoe dus met een koppelingsproces, het intypen van lange serienummers en wifi-wachtwoorden.

Bekijk de installatie video

Landroid S

Landroid M

Landroid L