UW WORX LANDROID-ACCOUNT: DE INS EN OUTS

Informatie over hoe u het beste uit uw Landroid-account kunt halen

Uw Worx Landroid-account biedt veel meer dan alleen het registreren van de maaier voor extra garantie. Het is in feite een verkeerstoren, waarmee u toegang kunt krijgen tot essentiële functies van uw robot.

Ga naar https://account.worxlandroid.com/ en log in met uw gebruikersgegevens. Als u dat nog niet gedaan heeft, is dit een goed moment om uw Landroid te registreren.

Hier volgt een lijst met acties die u kunt uitvoeren vanaf uw gebruikerspaneel.

LOSKOPPELEN

In de linkerkolom kunt u uw Landroid loskoppelen van uw app door simpel op "Unpair'' (Loskoppelen) te klikken. Hierdoor wordt het Landroid-eigendom gereset, dus voordat u de maaier opnieuw kunt gebruiken, moet u het koppelingsproces herhalen (klik HIER om te zien hoe u dit doet).

HANDLEIDING

De gebruikershandleiding voor uw Landroid kan in PDF-formaat worden gedownload rechtsboven op de pagina.

UPDATES

In dit gedeelte aan de rechterkant van de pagina vindt u de meest recente firmware-updates, samen met een overzicht van de belangrijkste veranderingen die aangebracht zijn bij elke versie. Denk eraan om uw maaier altijd up-to-date te houden. Klik HIER voor instructies.

ONTGRENDELEN EN PINCODE RESETTEN

Als u de functie "Lock" (Vergrendelen) inschakelt, dan wordt uw maaier vergrendeld als hij gedurende 72 uur geen verbinding maakt met de wifi. Kijk HIER voor meer informatie.

Mocht dit gebeuren, dan moet u de maaier ontgrendelen met behulp van een specifiek bestand dat gegenereerd is voor uw maaier. Lees HIER meer informatie over hoe u dit doet.

Het bestand waarmee de ONTGRENDELING wordt uitgevoerd kan worden gedownload onderaan de pagina.

Als u uw PIN-code vergeten bent, kunt u deze resetten naar de standaardcode met hetzelfde bestand.

WIFI-SETUP

Als er problemen optreden tijdens het koppelingsproces, dan kunt u uw Landroid verbinden met uw wifi-netwerk door een USB-station te gebruiken. U moet dan een bestand downloaden vanaf uw accountpagina, en volgt dan de instructies die u HIER kunt vinden.

ONDERSTEUNING

U kunt contact opnemen met de ondersteuningsdienst door een ticket te openen via de knop onderaan de pagina. Het ticket importeert automatisch uw serienummer, waardoor ons Ondersteuningsteam toegang heeft tot diagnostiek op het eerste niveau en sneller, nauwkeuriger advies kan geven.