Welkom bij Worx Landroid

De eerste stappen die u moet zetten na het uitpakken van uw gloednieuwe Landroid

Welkom aan boord!

Allereerst hartelijk dank dat u voor Worx Landroid heeft gekozen!

Wij willen graag wat informatie met u delen over uw nieuwe robotmaaier.

Hier zijn de eerste eenvoudige stappen die u moet nemen om te zorgen dat uw Landroid uw gazon onberispelijk zal maaien:

1. Plan uw installatie zorgvuldig. Leg uw grensdraad neer, maar bedenk dat u waarschijnlijk nog een keer terug moet lopen en veranderingen moet aanbrengen, dus plan dit goed. Een goede planning helpt om fouten te voorkomen, dus neem hier de tijd voor.
    Voor meer informatie over alles met betrekking tot de installatie, klik hier.
    Er zijn misschien delen van uw tuin waarvan u niet wilt dat de Landroid ze maait. Als dit het geval is, lees dan hier meer over eilanden.
    Als uw tuin gescheiden gebieden heeft, dan moet u misschien verschillende zones instellen. Lees hier hoe u dat doet.
  2. Verbind uw Landroid met het wifi-netwerk. Dit is erg belangrijk om uw maaier up-to-date te houden en om hem te kunnen bedienen vanaf uw mobiele apparaat. Voor meer informatie over het instellen van de verbinden, klik hier.
  3. Upgrade uw firmware! De software die de Landroid bestuurt wordt voortdurend verbeterd om de beste en meest vlekkeloze prestaties te leveren. Om te lezen hoe u deze taak uitvoert, klik hier.
  4. Tijd om uw Landroid aan het werk te zetten. U kunt kiezen tussen twee verschillende schema's. Om het automatische schema te kunnen gebruiken, moet u wat informatie invoeren over uw gazon, zoals de afmetingen, bodem en grassoort. Het algoritme verwerkt deze gegevens en genereert een schema dat op maat gemaakt is voor uw specifieke gazon. Als u meer controle wilt hebben, kunt u dit schema ook zelf instellen. Meer details vindt u hier.
  5. Pak een hapje en een drankje, ga zitten in uw favoriete stoel en geniet van uw prachtige tuin terwijl de Landroid het zware werk voor u doet!
    Ondertussen kunt u alle fijne kneepjes van uw Worx Landroid gebruikerspaneel ontdekken. Klik hier.

Voor het oplossen van problemen of een toevallige foutmelding vindt u meer informatie in het menu aan de linkerkant.

Als u de handleiding wilt downloaden als PDF, dan kan dat hier.