Feilmeldingen "Bladmotorfeil"

Veiledning om hvordan du løser feilmeldingen "Bladmotorfeil"

Først må du tilbakestille feilen "Bladmotorfeil".

– trykk på "0"-knappen hvis du har en av de følgende Landroid-modellene: WG757E, WG796E.1, WG797E.1, WG798E, WR111MI, WR112MI, WG799E, WR113MI, WG754E, WG755E, WG756E, WG790E.1, WG791E.1, WG792E.1, WG793E.1, WG758E.

– trykk på "Start"-knappen for alle andre Landroid-modelle

Slå deretter robotgressklipperen AV, fjern batteriet og vend klipperen forsiktig opp-ned. Vær forsiktig så du ikke kommer borti knivene med bare hender. Beskytt hendene med hansker.

Børst rusk og avklipp av knivdisken med en myk børste. Sørg for at disken kan bevege seg fritt, og at ingenting stopper den fra å rotere.

Vis videoen.

Hvis problemet vedvarer, kan du prøve å øke klippehøyden ved å rotere håndtaket på toppen av Landroid-klipperen.

Dette kan hjelpe dersom gresset på plenen din er spesielt tykt og høyt. Gresset kan for eksempel være høyt dersom det er første gang gresset klippes på våren, eller dersom robotgressklipperen har vært ute av drift noen dager på grunn av dårlig vær, og gresset har vokst mye i mellomtiden.

Hvis forslagene over ikke løser problemet, følger du lenken https://account.worxlandroid.com/, åpner profilen din og sender inn en støtteforespørsel ved hjelp av skjemaet.