LED-indikatorvarsler for Landroid S 2017/2018

Denne veiledningen forklarer hva LED-varslene på Landroid S 2017/2018-modellene betyr.

WR090S, WR091S, WR092S, WR093S, WR094S, WR095S, WR096S, WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1, WR115MI.

Triangelet blinker rødt.

1. Blinker to ganger per syklus.

Landroid-klipperen er utenfor driftsområdet. Flytt Landroid-klipperen innenfor grensen av klippeområdet eller les denne artikkelen Feilmeldingen "Utenfor arbeidsområde!".

2. Blinker tre ganger per syklus.

Klipperen registrerer ikke kabelen. Les mer i artikkelen Feilmeldingen "Ledning mangler!".

3. Blinker fire ganger per syklus.

Begrensningskabelen er ikke riktig tilkoblet til ladestasjonen. Bytt om kabelendene.

4. Blinker fem ganger per syklus.

Klipperen finner ikke ladestasjonen. Begrensningskabelen er enten for lang eller for komplisert. Landroid-klipperen når ikke frem til ladestasjonen.

5. En LED-indikator blinker kontinuerlig.

Klipperen er låst: les mer i artikkelen Landroid-klipperens låsefunksjon

Triangelet lyser rødt

Klipperen står fast. Sjekk om det er noe som blokkerer klipperen (hull, hindringer osv)

Triangelet blinker blått

1. Blinker to ganger per syklus.

Klipperen har blitt løftet. Les mer om dette i artikkelen Feilmeldingen "Klipper løftet!".

2. Blinker tre ganger per syklus.

Klipperen er vendt opp-ned. Les mer om dette i artikkelen Feilmeldingen "Opp ned!".

3. Blinker fire ganger per syklus.

Klipperen registrerer regn: les mer om dette i artikkelen Slik oppretter du en regnforsinkelse

Triangelet lyser blått

Hjulmotoren er blokkert. Les mer om dette i artikkelen Feilmeldinge "Hjulmotorfeil".
Det kan også være bladmotoren som er blokkert. Les mer om dette i artikkelen Feilmeldinge "Bladmotorfeil".

Batterisymbolet blinker rødt

Batteriet er overopphetet. Hvis dette skjer, følger du denne lenken https://account.worxlandroid.com/, åpner profilen din og sender inn en støtteforespørsel ved hjelp av skjemaet.

Batteriet blinker rødt to ganger under lading

Det har oppstått en feil under ladingen. Hvis feilen vedvarer, følger du denne lenken https://account.worxlandroid.com/, åpner profilen din og sender inn en støtteforespørsel ved hjelp av skjemaet.

Articles series: