Velkommen til Worx Landroid

Dette gjør du etter at du har tatt din splitter nye Landroid-klipper ut av emballasjen

Velkommen om bord!

Først av alt vil vi takke deg for at du valgte Worx Landroid.

Det er et par ting du må vite om den nye robotklipperen din.

Dette er de første, enkle trinnene du må gå gjennom for å sikre at Landroid-klipperen tar godt vare på plenen din fra første klipp:

1. Planlegg installasjonen grundig. Legg ned begrensningskabelen, men vær oppmerksom på at du sannsynligvis må gå tilbake og justere den, så ta høyde for dette i planleggingen. Jo bedre du planlegger, jo flere feil unngår du, så ta deg god tid.
    Du finner mer informasjon om alt som har med installasjon å gjøre, her.
    Det kan være steder i hagen hvor du ikke vil at Landroid-klipperen skal klippe. Hvis dette gjelder for deg, lærer du mer om avgrensede områder her.
    Hvis hagen din er delt inn i forskjellige områder, må du kanskje opprette multisoner. Du lærer hvordan du gjør dette her.
  2. Koble Landroid-klipperen til Wi-Fi-nettverket. Dette er viktig for å holde klipperen oppdatert, og for at du skal kunne kontrollere den gjennom mobilenheten din. Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer tilkoblingen her.
  3. Oppgrader fastvaren din! Vi oppdaterer og forbedrer løpende programvaren på Landroid-klipperen for at den skal fungere på best mulig måte. Du lærer hvordan du skal utføre dette her.
  4. Velg klippeplan for Landroid-klipperen. Du kan velge å bruke automatisk eller manuell klippeplan. Hvis du vil bruke den automatiske klippeplanen, må du angi informasjon om f.eks. plenstørrelse, jordsmonn og gressart. Algoritmen behandler disse dataene og utarbeider en klippeplan som er skreddersydd til din plen. Du kan eventuelt velge å utarbeide planen selv, hvis du vil ha mer kontroll over driften. Du finner flere detaljer her.
  5. Ta med kaffen og kakene ut på hagebordet, sett deg godt til rette og nyt hagen på sitt beste mens Landroid-klipperen tar de tunge takene for deg!
    Og mens du er i gang, kan du finne ut alt du trenger å vite om Worx Landroid-brukerpanelet. Klikk her.

Hvis det blir nødvendig å feilsøke eller løse problemer, finner du mer informasjon ved å navigere i menyen til venstre.

Hvis du vil laste ned brukerveiledningen i PDF-format, kan du gjøre det her.