Hur kan jag uppdatera min programvara för Landroid S 2017/2018?

På Worx arbetar vi ständigt med att utveckla förbättringar. För att få ut det mesta av din Landroid robotgräsklippare ska du alltid installera den senaste tillgängliga programvaran.

Vissa av produktens funktioner kan endast aktiveras när de senaste versionerna av patcher eller programvara är installerade. För att erhålla bästa prestanda, säkerhet och stabilitet krävs det att senaste tillgängliga patcher eller programvara installeras.

Denna guide gäller för modellerna WR090S, WR091S, WR092S, WR093S, WR094S, WR095S, WR096S, WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1 och WR115MI.

Logga in med dina uppgifter på vår webbplats i kontosektionen.

Om du inte har registrerat din robotgräsklippare för förlängd garanti, kommer systemet be dig om att göra det först.

warrantyextension

När du har registrerat den ska du välja din robotgräsklipparmodell från listan och följa dessa steg:

1) Ladda ned den senaste tillgängliga programvaran till din dator genom att klicka på nedladdningsknappen.

landoSdownload

2) Ta fram USB-minnet, sätt in det i din dator och formatera det till FAT32. USB-minnen med lite kapacitet (t.ex. 2, 4 eller 8 GB) fungerar bättre för detta syfte.

3) Kopiera filen som den är (du behöver inte packa upp den) från din dator till USB-minnet.

4) Identifiera robotens USB-port, som finns nära bärhandtaget på motsatt sida av strömbrytaren, som täcks av ett gummilock med en USB-symbol.

5) Slå från roboten.

6) Sätt in USB-minnet i porten och slå sedan till roboten.

7) Batteriets lysdiod börjar blinka. När triangeln blinkar med blått sken har filen laddats upp. Nu kan du säkert ta bort USB-minnet.

8) Nu startar programvarans uppdateringsprocess. Efter flera blinkningar och bipljud, när endast batteriets gröna lysdiod förblir tänd, har uppdateringen avslutats.

Njut nu av dina nyligen uppdaterade Landroid.