Hur ändra och återställa PIN-koden

Guide för inställningar av PIN-kod: hur ändra och återställa den

Personanpassning av PIN-kod

För att göra din Landroid säkrare ska du ändra standardpinkoden mot en PIN-kod som du själv väljer.

Vänligen välj din modell mellan dem som anges nedan:

Landroid S, M, L LED-display:
WR130E, WR139E, WR141E, WR147E och WR184E.

• Slå till Landroid och lås upp den genom att mata in standardpinkoden 0000. Tryck sedan på OK för att bekräfta.

• Tryck samtidigt ned pilknapparna (START och Home) tills skärmen visar PIN 1 som följs av en blinkande nolla (0).

• Använd pilknapparna för att välja varje tecken för din PIN-kod: ↑ för att räkna uppåt (1, 2, 3 o.s.v.) och ↓ för att räkna nedåt (9, 8, 7 o.s.v.).

• Tryck på OK för att bekräfta varje tecken för PIN-koden innan du väljer nästa tecken för PIN-koden.

• När de fyra tecknen har bekräftats visar skärmen PIN 2.

• Upprepa proceduren för inmatning av den nya PIN-koden.

• Om de två inmatningarna matchar varandra visar skärmen den nya PIN-koden.

• Om de två inmatningarna inte matchar varandra visar skärmen den gamla PIN-koden. Upprepa proceduren för att ändra den till en PIN-kod som du själv väljer.

Landroid M, L LCD-skärm:

WR140, WR140E, WR142E, WR143E, WR150, WR150E, WR153E, WR155 och WR155E.

• Slå till Landroid och lås upp den genom att mata in standardpinkoden AAAA. Tryck sedan på OK för att bekräfta.

• Tryck på knappen → (D).

• Välj hänglåsikonen genom att använda navigeringsknapparna → och ←. Tryck sedan på OK.

• Skärmen visar ”Byt PIN-kod”. Tryck på OK för att starta proceduren.

• Skärmen visar ”Gammal PIN-kod”. Mata in standardpinkoden AAAA.

• Skärmen visar ”Ny PIN-kod”. Skriv in din nya PIN-kod med knapparna A, B, C och D.

• Du bes om att upprepa din nya PIN-kod.

• Om de två inmatningarna matchar varandra kommer skärmen att bekräfta.

Landroid M, L LCD-skärm + ratten:

WR147, WR147E. 1, WR148E, WR149E, WR165, WR165E, WR167E

• Slå på Landroid och lås upp den genom att mata in standard 0000-stiftet genom att trycka på ratten

• Tryck igen på ratten för att bekräfta

• Vrid ratten medurs för att komma åt huvudmenyn

• Välj hänglåsikonen genom att vrida vredet medurs och tryck sedan på vredet för att bekräfta

• Skärmen visar 'ändra PIN-kod'. Tryck på ratten för att starta proceduren

• Skärmen visar 'gamla PIN'. Ange standard 0000 PIN

• Skärmen visar 'ny PIN'. Komponera din nya stift genom att vrida på ratten och tryck för att bekräfta

• Du kommer att bli ombedd att upprepa din nya PIN-kod

• Om de två ingångarna matchar kommer skärmen att bekräfta

Landroid M, L 2015/2018 modeller:
WG754E, WG755E, WG756E, WG757E, WG758E, WG790E, WG790E.1, WG791E, WG791E.1, WG792E, WG792E.1, WG793E, WG793E.1, WG794E, WG795E, WG795E.1, WG796E, WG796E.1, WG797E, WG797E.1, WG798E, WG799E, WR111MI, WR112MI och WR113MI.

• Öppna menyn genom att trycka på knappen OK, gå till hänglåsikonen med ↓ nedpilen och tryck på OK för att bekräfta.

• Skärmen visar ”PIN”. Mata in standardpinkoden 0000.

• Välj ”Byt PIN-kod” och tryck på OK.

• Skärmen visar ”Ny PIN-kod”. Tryck på OK för att aktivera den nya PIN-koden. Numret börjar blinka. Mata in den nya PIN-koden och tryck sedan på OK för att bekräfta.

• Skärmen visar ”Upprepa ny PIN-kod”. Tryck på OK för att aktivera den. Numret börjar blinka. Bekräfta den nya PIN-koden och tryck sedan åter på OK för att bekräfta.

Landroid S 2017/2018 modeller:
WR100SI, WR101SI, WR101SI.1, WR102SI, WR102SI.1, WR103SI, WR104SI, WR104SI.1, WR105SI, WR105SI.1, WR106SI, WR106SI.1, WR110MI, WR110MI.1 och WR115MI.
Dessa S-modeller har ingen PIN-kod.

Viktigt: Skriv ner PIN-koden och förvara den på ett säkert ställe. För extra säkerhet, registrera din Landroid och spela in din PIN-kod på Worx webbplats. Vi lagrar det säkert och du kommer alltid att kunna hämta det från My Landroid-avsnittet på webbplatsen.

Om du bestämmer dig för att sälja din Landroid i framtiden, vänligen Återställ fabriksinställningarna PIN - 0000 eller AAAA beroende på modell - innan du levererar den till den nya ägaren, eller ge din personliga PIN-kod till den nya ägaren.

Om du levererar din Landroid till ett servicecenter, vänligen meddela dem din PIN-kod.

Har du glömt din PIN-kod?

Vänligen notera att om du tappar bort din PIN-kod kan du inte använda Landroid. För att göra Landroid så säker som möjlig finns det ingen återställningsprocedur för PIN-koden som kan användas av någon annan än Landroids auktoriserade servicecentra.

Om du har en WR130E, WR139E, WR140, WR140E, WR141E, WR142E, WR143E, WR147, WR147E, WR147E.1, WR148E, WR149E, WR150, WR150E, WR153E, WR155, WR155E, WR165, WR165E, WR167E, WR184E -modell  ska du följa denna länk https://account.worxlandroid.com/, Åtkomst till din profil och öppna ett ärende med hjälp av formuläret: en agent kommer att guida dig genom processen att återställa den fabriksinställda PIN-koden.

Om du har en annan modell ska du kontakta reparationsservice.