Vinterunderhåll för Worx Landroid

För att säkerställa att din Landroid är i perfekt form för nästa klippsäsong, vänligen följ dessa instruktioner.

FÖRVARA DIN LANDROID

Rengör din Landroid noggrant. Använd inte högtryckstvättar, rengöringsmedel eller vatten i allmänhet. Tryckluft, en trasa och lite ansträngning är tillräckligt.

Säkerställ att batteriet är helt uppladdat och slå sedan från din Landroid.

Förvara din Landroid inomhus på en torr plats med en temperatur över 0 °C.

Om du har aktiverat låsfunktionen på Landroid måste du vidta några försiktighetsåtgärder. Klicka här för mer information.

HÅLL BATTERIET UPPLADDAT

Batterier laddas ut fortare vid låga temperaturer. Om laddningsnivån sjunker till noll kan batteriet skadas. Vi rekommenderar att du laddar upp batteriet helt varannan månad.

Modeller upp till 2018 med inbyggt batteri

Vänligen placera din Landroid på laddningsstationen för att ladda upp batteriet helt. Förvara sedan Landroid inomhus igen.

Modeller 2019/2023 utrustade med ett borttagbart PowerShare-batteri

Du kan antingen placera robotgräsklipparen på dess laddningsstation eller ta bort batteriet och ladda upp det med en Worx 20V PowerShare-laddare.

HUR ÄR DET MED LADDNINGSBASEN?

Din laddningsbas kan stå ute under vintern. Om temperaturen sjunker mycket i ditt område förslår vi att du tar in den. Frånkoppla begränsningskabelns ändar och linda in dem med isoleringstejp för att undvika oxidering.